caterina3 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2678

Igen, kettő berkenyés, egy pedig -- mint időközben rájöttem -- Sieberz-angolrózsa, tavasszal szépen kihajtottak, de aztán minden előjel nélkül hirtelen (pár nap alatt) teljesen elhervadtak, elhaltak. Ezért tippelek baktériumra, merthogy ilyen hirtelen, miközben persze locsoltam ezerrel. De csak tipp persze.

A sieberzesek közül vagy az Abraham Darby, vagy a Graham Thomas halt meg, bármelyiket nagyon sajnálom. :-(( (Nem emlékszem pontosan, melyiket ültettem oda a kettő közül.)

Az Érdi Berkenyéből -- hacsak nem keverem a töveket, mivel tavasszal hirtelen nagy mennyiségű rózsát kellett elültetni, és sajnos nem írtam fel, mit hová tettünk, úgyhogy most elég izgalmas -- szerintem az LD Braithwaite ment ki, és még egy, de nem tudom pontosan, melyik.

Szerintem ami megmaradt, az a Tower Bridge és talán a Heritage, de az utóbbi nagyon nem biztos. Hétvégén megpróbálom föllelni a cetliket...

Azt nem tudom, ami így leharvadt, érdemes tövig visszavágni, és reménykedni, hogy hátha még kihajt, vagy ezeket inkább égessem el?

Előzmény: Brigi0621 (2675)