Törölt nick Creative Commons License 2006.05.24 0 0 538

Mindenekelőtt: köszi a sok segítő tippet.

Számomra nagyon érdekes, hogy azt mondjátok: sok a 48 nyomás. De elhiszem, mert többen állítjátok és tapasztaltabbak vagytok! Ezek szerint nem kell sokszor nyomni a súlyt.

Ki fogom próbálni mirmurr és izleo ötletét is.

Csak egyszerűen meglep, hogy így tulajdonképpen a fekvenyomás része az edzésnek nem sok időt vesz igénybe (10-20 perc max.). Mondjuk én A-B héttel edzek, tehát van, hogy heti 2x jut sorra a mell, úgyhogy csak lesz fejlődés...

Írjátok, hogy csúcsba ne "nyomjak bele" egyedül, de sajna én a pincében edzek és nincs társam, így marad ez. Majd nem kockáztatok (nagyon kellemetlen, amikor ki kell evickélni a rjtam maradt súly alól, legyen az akár csak ötvenegynehány kiló...sajna egyszer-kétszer tapasztaltam már...).

Nekem -már régen írtam- az a célom, hogy tudjak a saját súlyommal fekvenyomni (68-70kg). Erről azt feltételezem, hogy ha ki tudom nyomni, akkor biztos látszik majd a mellizmom :-)

Mint mondtam, a tárogatást nagyon szeretem. Van még olyan gyakszi (vagy kell egyáltalán), amivel jól lehet a mellet edzeni? Ne feledjétek: 1db kétkezes, 2db egykezes súly és egy fekpad áll rendelkezésemre.

Köszi még1x, üdv