Én mondjuk sosem voltam Arsenal drukker, de régebben elég sok meccseteket megnéztem kifejezetten Bergkamp miatt, mert imádtam a játékát. Szinte simogatta a labdát, ahogyan hozzáért, átvette, felnézett, és már adta is tovább 3 ember között hajszálpontosan, én meg csak bambultam magam elé, hogy "bazdmeg, ilyet ember nem tudhat". És sosem a labdát nézte, hanem mindig a társakat, hogy hova tudja adni, hihetetlen önzetlen volt, és borzasztó intellginensen játszott, és persze emberileg is nagyon szimpatikus volt mindig, sosem szállt el az agya, pedig lett volna mire. Nagyon szerettem volna, hogy egyszer a Bayernbe szerződjön, néhány éve még volt is róla szó. (gondolom Ti ennek nem örültetek volna annyira:) )
Aztán ahogyan öregedett, egyre többször lehetett arról hallani, hogy az év végén befejezi, de aztán Wenger mindig megfűzte, hogy maradjon még egy évet, kicsit tudat alatt már úgy voltam vele, hogy sosem fogja abbahagyni. És most meg igazából még fel se fogtam, hogy már nem látom többet, borzasztó furcsa lesz nélküle. Miután kiesett imádott csapatom a BL-ből (Bayern), akkor azért kicsit szorítottam nektek Bergkamp miatt, hogy jöjjön össze a győzelem, így a pályafutása végén igazán kijárt volna neki, sajnálom, hogy így alakult, és még nem is játszhatott a Barca ellen, pedig úgy ültem le a Tv elé, hogy még egyszer utoljára megcsodálhatom, amit ez az ember tud, hiányérzetem van. Főleg, hogy egyszerre vonult vissza a másik kedvenc aktív játékosommal (Lizarazu), a következő szezon így nekem egészen más lsz, mint az eddigiek. Köszönjük Berg, hiányozni fogsz! Kicsit megkönnyeztem most ismát ezt a videót:(
Jó szórakozást a búcsúmeccshez!