who has answered the summons?
obelison (jelentése: pleasant deliverer (normális magyar jelentést nem találtam, marad a "kellemes felszabadyító v. szülő v. átadó)
obelisong (az előző többes száma)
mi a neve a gityósnak a toolban?
zadzaczadlin (jelentése ADAM valami könyvből, ami matekkal és varázslással fogallkozik)
mi a neve az énekesnek?
blues bialo or Bien bár Fa A Ip-et várt a forma (a bialo, bien ás Faaip jelentése "A hang" v. a "hangom" sajna a bluest nem tudom mi lehet)
dobos neve?
Fifis (azt írta, h "közel volt", igazából Fisis akar lenni, ami előadót, teljesítőt jelent)
basszer?
Balit Sa (a "balit" igazságot vagy ítéletet jelent, a "sa" pedig a saturnuszhoz kapcsolódó szó, csak egy ídézet: " You're my peace of mind, my own, my saturn.
Just try to hold on one more day.")
mi a hivatalos megjelenési időpontja a következő Tool albumnak?
eejit (jelentése idióta az ír szlengben)
porv-vorp (Vicarious vagy Pot)
Rosetta Stonedról kérdés:
van vmi infód erről a számról?
divineknowledgecrpolbamstofglo (szenttudás+ crp=de+ol="make" vagy "i made"+bams=elfelejteni+tofglo=dolgok vagy minden, ebből összerakható vmi ilyesmi: a szent tudás, de elfelejtettem mindent. ez tökéletesen illik a rosettara.)
mi miatt van ez?
whippets (=harckocsik)
ezalatt mit értesz?
no recall (asszem aztat jelenti, h nem emléxem)
a daves részt nem vágom, ár vannak ötleteim, pl: a "d" jelentése 3 az "ave" jelentése "a fény gyermeke"
message: m33ixomaxip (m33 egy üstökös, aminek a neve triangle=háromszög, az ixomaxip pedig "ismert")
mikor adja ki élő koncert dvdjét a tool?
(ha érdekel hívd segítégül a táblát, a tábla egyből az "O"ra ál be, ami úgy tudom, h a telihold jele, alapból a Hold az anya jelképe az asztrológiában, telhold éri el az ember a teljesítőképessége maximumát, ez az időszak alkalmas a varázslásra is, amit az újhold követ. az új Hold pedig 27én lesz).
ez volt a kis fejtegetésem, sztem télelg megőrültem, de ezvan:))