Xray__
2006.05.23
|
|
0 0
3002
|
En az elmutl 10-12evebn par ilyen minifulesz kiproblatma, allandoan megdoglottek, raadasul nagyon kenyes vagyok a hangokra, irdatlan zavar ha vmi nem jol szol, inkabb akkro semit enm halllgatok, vagyis a varos zajat akkor, az legalabb full real! :D Szoval eddig, a Shure-omig egy Sony szolgatl, nem tudom a potnos nevet, ezust szinu, es a dobhartya felol egy nyulvanya van, eleg jo votl, kevlar szerintme inkabb sima textuil drotozas, es 2 evet birt, most bartnom hasznalja renduletlenul. HA occso akkor azt ajanlanam, az olyan 10e korul votl. De ha nagyon hosszu idore akarsz venni, es kivalot, akkor Shure. Leht kamunak tunik ez a kulso zajcsokkentes, de az nagyon is igaz! Vonaton szoktam neha utazni, rovidebb 350km-ert ;) es egy bajom van, kicsia fulem szoval egy ido utan kiesik :DDD de amugy vegis tok csond, kegyetlen jo hang... Kivalo, csak ajanlom! Asszem amugy 20-25 korul volt, igaz ez az also kateg, nem tudom mit tudhat a felso , de annyit mar en se szantam ra ;) http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html |
Előzmény: Sir Dan (3000)
|
|