Bird33 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 2488

Komolyabra fordítva nálunk mindenki szerződése lejár év végén!!!

Egyedül Góbinak van opciója, ha nem vonul vissza, akkor ő biztosan marad! Ezenkivűl Soósnak van asszem élő szerződése, de lehet, hogy bontani akarja, hogy több lehetőséget kaphasson máshol. Wittmannak lejár, ha megígérik neki Kestutis mögött (  :-)))   ) a második helyet és a minimum 10 percet meccsenként, akkor ő is marad, ha nem akkor megy Pécsre. A légiósok közül Brolihot nem fogjuk nagyon erőltetni és bár Nisa kiváló játékos, szeretjük is, de az ő posztján is fiatalítani kell, mert már 38 éves.. (Őt sajnálni fogjuk, de nagyon..)

Spivey-nak a döntőben kiugró teljesítmény kell, mert eddig harmatgyenge!! Különben neki is ez az utolsó pár meccse az Albában szerintem (már, ha nem nyeri meg nekünk a döntőt!!), ha nem javul fel. Gödőrben van nem is kicsiben, de azért bízunk benne. A playoff végén, majd kiértékelik, de a döntő még hátra van..

Bencze remélem marad, bár a Paks évek óta ostromolja kitartóan, nem hiszem hogy országon belül klubbot váltana, fennál  veszélye viszont, hogy külföldre szerződik..   :(

Rod egyre jobb, bár a keze sohase lesz egy "Jordané", de egyre hasznosabb, stabil 10pont, 10 pattanó és kiváló védekezés!!! (Mondjuk, ha Chadet ide tudnánk hozni, akkor bár Rodé a jövő, de én lemondanék róla!!)

És végül, hogy akérdésre is válaszoljak: Szerintem, hangsúlyozom, szerintem Bódi távozik év végén.. :(  Alig kap lehetőséget, azt hiszem Fodor nrm számít rá.. (Gyors csapatot szeretne és ebbe ő ugye nem illik bele..) Nagyon megszerettük, méghozzá azért, amiért a Dombóváriak szeretik Pantát, vagy éppen ti Szikót, sajnálnánk, ha menne...

Dióhéjban ennyi... :-))

Előzmény: Lecso11 (2484)