away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12515

Nem lenne rossz egy valóban működő bemutatkozó terület minden nick mellé, ahová leírhatná mindenki saját 'jellemzőit', és ezen felül egy topik 'szabályzat' link, hogy ne kelljen ezt mindíg mindenkinek leírni újra és újra. Jó tudom a 12.5e+ hsz. között ott vannak tobbször is, de ki tudja ezt végigolvasni, megtalálni :DDD

Csak magamról tudom, hogy kb. 2002 óta olvasom a topikot, és majdnem 3/4-ed éve végre aktívan is részt veszek benne. Eléggé izgultam az első hsz-nál, hogy elvérzek, nem e sértek meg valakit, már eleve azzal, hogy nem ismerem stb., és bevallom volt is rá bőven példa, most visszaolvasva nagyon égőnek, gyerekesnek tartom sok hsz-omat. Szóval kihívás, de nem azt mondom, hogy nehéz beilleszkedni, csak nem kell feladni, és túl szemtelennek lenni (mondom én :DD)! Nem tudom Cure rajongó van, aki mostanában kezd fanná/gyűjtővé válni, de lehet, hogy jóval többen csak olvassák a topikot, mint amennyien hozzászólnak...és ez egyre nehezebbnek fog tűnik számukra, különösen azoknak, akik mindenről "lemaradtak" eddig, és "newbye"-ok. Ők teljesen az elejéről kezdenének gyűjteni, akár olyan "agyoncsépelt" dolgokat is, ami nekünk már természetes, esetleg uncsi/idegőrlő vele újra foglalkozni, én is így voltam, hiszen mikor keztem még csak 3 Pirate Record, meg sok kis apró részlet/szám birtokosa voltam. Mára hihetetlenül jóval jobb a helyzetem, de még mindíg úgy érzem, hogy vannak bepótolhatatlan dolgaim, amiről az idő miatt lecsúsztam, és nem is nagyon tudok rajta már segítenei (pl. műsoros maxi lemezek, LP-k), de hááát nem születtem elég régen hozzá... :)))

Előzmény: love cat (12510)