subaru1
2006.05.22
|
|
0 0
12493
|
A Shiver and shake nehezen emészthető de jó (gondoljatok csak a Give me it-re, hasonló), a JW is jó, pont attól, hogy olyan komolytalan és maci, de mégis azért kjúros. A Why can't I be you-t azóta kamálom nagyon amióta láttam a 89-es pesti koncerten. Sokszor nem szeretek egy-egy számot, aztán elkap egy hangulat, fejhallgatón hallgatom és nagyon odafigyelek rá, máris megszűnik a nemszeretemsége. Nagyon sok apróság bújhat meg benne. Például szeretem a Wendy time-ot is pedig sokan itt írták már, hogy gyenge. A Hot, hot, hot!! viszont soha nem tudott megragadni, sőt ellenszenves. De pl. a Hey you! sem. Szerintem pl. a Sinking nagyon sötét és jó dal. A Screw viszont egy jellegtelen, semminyő. De például jó dalnak tartom a Caterpillart, de nem tetszik. Ez pedig már egy másik tészta.
Szerintetek meddig fognak még zenélni? Tudom, hogy az új lemez után talán még egy lemezre van szerződésük, de aztán. Végülis a Rolling Stones is zenél még, tehát a kor nem akadály, de mennyi van még Robi bácsiban? |
|