Jelentem az elmúlt időszakban 38 nap alatt 8,5 kg.-tól szabadultam meg:) Az sem titok, hogy a 90 napos sportorvosok által ajánlott diétától. Egyszer sem voltam éhes, vagy ha kicsit mégis, akkor előttem volt, hogy milyen jó lesz a következő étkezés, hiszen nem kell éheznem.
Nem érzem, hogy fogyóznék, csak egy kicsit átcsoportosítottam az életem és az ételem:)
Nincs nasi, csak szigorúan reggeli, ebéd és vacsi.
Mellette persze az is sokat számít nyílván, hogy a műtétem után lassan helyrejöttem és végre annyit táncolok, hogy lassan már talán bele is gebedek o:).
Sok- sok év óta először érzem úgy, hogy végre megtaláltam a helyes utat, nem szenvedek, nem mondok le semmiről és jól is érzem magam. Tudom, hogy most sokan kérnétek a receptet: nos azért nem szeretném ezt ilyenformán senkinek átadni, mert azt csak egy alapos kivizsgálás döntheti el szerintem, hogy kinek mi az ami jó, mi az amit biztonsággal alkalmazhat.Sok módszert próbáltam, sok be is jött ideig- óráig, sokkal meg inkább ártottam magamnak. Ez a diéta most személyreszabott, remélem, hogy nem fog gondot okozni.
Hozzáteszem, hogy nem jártam futni, bicajozni, nem használtam az elliptikust és nem számolgattam a kalóriákat. Nem kínoztam magam órákig a zsírégető és alakformáló gyakorlatokkal, csak táncoltam. Nem lóg a bőröm, szép fényes a hajam és a fogam sem hulott ki:) Meglátjuk, hogy ha vége a diétának, akkor is tudom-e tartani az akkorra elért súlyt. Ha igen, az nagyon jó lesz, legalább a nyelvem nem fog a cipőmig lógni mikor mászok fel a negyedikre.Ha nem...hát, akkor már tényleg nincsenek csodák!
Tapasztalatom, hogy a magánéleti zűrök étkezési zavarokhoz is vezethetnek. Ne egyél, hanem inkább menj el sétálni egyet helyette, hátha az eltereli a figyelmed a kajáról. Próbáld meg, menni fog!