Spinderella
2006.05.21
|
|
0 0
615
|
Off Nem ebbe a topikba kellett volna rakni ezt a hsz-t, de már mindegy. Finoman szólva érdekesen van megfogalmazva az a szerződés. Ha nem akarnak örökbeadni állatot, akkor ne tegyék, ha viszont adnak, akkor meg ne akarjanak hatóságként viselkedni (akármikor ellenőrizhetik a macskát meg a körülményeket, és ha nem tartják megfelelőnek, akkor visszaveszik)! Elég durva, hogy 3 év alatt mindössze 6 (!!!) macskát sikerült örökbe adni. Ez beszédes szám, mert azt jelzi, hogy nem örökbefogadó családot keresnek a szerencsétleneknek, hanem kisangyalkákat, akik - az alapítvány szelleméhez hasonlóan - félistenként kezelik a macskát, és még alá is írják ezt. Most nem azért, én is imádom a magamét, talán néha tényleg félistenként kezelem, mert nagyon szeretem. De magamtól, és nem azért mert ezt kívánja tőlem valaki! Érdekes, az én macskeszom boldog és kiegyensúlyozott, épp itt alszik a fotelom háttámláján, pedig az alapítvány örökbeadási szerződését alapul véve nekem nem is lehetne macskám (a házban lakik néhány kutya, és tőlünk 200 méterre nagy az autóforgalom). Nagggyon durva azért ez, rezervátum elnevezés ide vagy oda, aki nem akar örökbeadni macskát, az ne foglalkozzon ilyesmivel. On |
Előzmény: ágika1 (612)
|
|