Adam.fr Creative Commons License 2006.05.20 0 0 2067
Lemondásban voltam a koncerttel kapcsolatban mígnem egy jóbarát fel nem ajánlotta hogy szerez jegyet.Mindez január közepe táján történt.Ez viszont nem jött be,de addigra már beleéltem magam,így olyan rossz kedvem lett hogy vettem 2 jegyet az e-bay-en.A jegyek az utolsó pillanatban jöttek meg, ugyanis elveszett az átutalás.Repülővel mentünk,szállást szerencsésen találtunk a bastille mögött.Megnéztük Párizsból amit csak lehetett (péntektől hétfőig voltunk) a piacon sikerült venni Mylene-től pár jó lp-t is.Természetesen a csúcs a koncert volt,a hangulatról csak annyit, a barátnak aki velem jött, köze nem volt az egészhez(jazz rajongó) bármikor a jelenlétében mertem Mylene-t hallgatni pár szám után mindíg kivetette a lejátszóból a lemezt, ehhez képest állva végigtapsolta az egészet .A piros szektorban voltunk a nagyszínpadtól néhány méterre,amúgy meglepő hogy sokan voltak az idősebb korosztályokból is.Nagyon megérte elmenni már csak Párizs miatt is,de ez a koncert tényleg a "kihagyhatatlan" kategóriába tartozott.15 éve nem gondoltam volna hogy egyszer még élőben is láthatom...
Előzmény: szmonique (2052)