anblock_italia Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1266

Hát bizony, a süni is ragadozó, de kiszedem a kutya szájából! Én úgy gondolom, ezek a dolgok itt a kertvárosban jól működnek, kiegészítik egymást, itt nincs nagy gond az ökológiai egyensúllyal, a rigókat, verebeket, cinkéket nem fenyegeti kihalás, nincsenek is túl sokan, pont jó így minden! Az erdőkkel kapcsolatos véleményemet elmondtam már, bár nem vagyok büszke rá, büszkébb lennék, ha kényelmemet felcserélve segítenék rajtuk!

És tény az, hogy azok, akik kutyákat, macskákat tartanak nagy általánosságban (vannal kivételek) sokkal többet tesznek a madarakért, mint azok, akik nem foglalkoznak állatokkal, mert mi, kertészkedők télen a madarak megsegítésén fáradozunk, tavasszal odukat szerelünk fel és ha úgy hozza  a sors, egyáltalán nem vagyunk büszkék a vadászgató macskánkra, kutyánkra, tesszük ezt annak ellenére, hogy tudjuk, nem tehetnek róla, mert ösztönlények! 

Tegnap nem forszíroztam, de én elolvastam az első 150 hozzászólást, ahol Ximot barátunk a betolakodó macskák összefogását és erdőbe cipelését tervezte, de úgy tűnik, erről letett, valószínűleg főleg Neked köszönhetően! Remélem, megtalálja a megoldást!

Én azt hiszem, kifogytam a mondanivalóimból (a patkányok szerintem továbbra sem őshonosak!), jobb "nekem a Vértes sűrűjében...", megyek kertészkedni, sziasztok!

Előzmény: Törölt nick (1251)