Ha jólértem a talpas jelzőt a civil frakció jelenlegi tagjaira értetted.
Ismerős ez a gondolkodás amit itt a topicon képviselsz.
Én nem sértődtem meg, ez egy símogató megjegyzés volt a polgármesterünk fájdalmasan gyenge, cinikus megjegyzéseihez képest.
Azért azt remélem elhiszed, hogy az a frakció ahol minden más helyi frakcióval ellentétben ninsc kötelező szavazás,- szabadon bármilyen témában interpellálhat, azonnali kérdést tehet fel a képviselő- nem talpasokból áll.
Az a frakció amely a négy év alatt egyetlen egyszer sem támogatott a város érdekeivel szemben politikai színezetű döntéseket.
Érden utazgatásra, testvérvárosi kapcsolatokra közel
húszmiliót költöttek ebben az évben, és láss csodát a talpasok soha egyetlenegyszer sem vettek részt ilyen utazásokon.
Egyetlen egy talpas sem került a tiszteletdíjnál többe, pedig tudod lehet itt tüntetőleg a tiszteletdíj körül politizálni, a lényeg nem ott van. Az előbb említett utazgatáson kívül számtalan eszköz van arra, hogy "megcsapolja " a T. képviselőcsoport a költségvetést.
Nem hinném, hogy ez a "talpasmagatartás "nem lenne követhető.
Az említett interpeláció pedig ott a helyszínen nagyon jó volt, arról az interpelláló nem tehet, hogy a te talpasaid viccet csináltak abból amit Bércesi Tibor elmondott.