bokmark Creative Commons License 2006.05.19 0 0 288

Figyelj Carlus58, mondok valamit...

Az, hogy idöröl idöre ideugrasz és belekapsz a legelsö számodra legértetlenebb mondatba és azzal elvagy megint egy darabig, annak semmi értelme. Veled való diskurrzusomban eddig mindössze odáig jutottam, hogy igyekeztem minél régebbi idökre visszanyúlni, de azzal a szándékkal, hogy az minden szempontból hiteles legyen, hogy onnan majd szisztematikusan eljussunk a mai állapotokig.

Közben turtur kérdezett valamit - egy egészen más témakörben - amire folyamatosan igyekeztem válaszolni neki, erre megjelensz és összemosol megint mindent mindennel.

Lehet, hogy onnan nézve furcsának tünik, de az általam idézett személyeknek, a gondolatok szerzöinek, az égeggyadta világon semmi közük nincs a tamana kutatáshoz! Nem viccelek lehet, hogy Ök eddig nem is hallottak róla pl.: Baráth.

Talán Radics lehet az egyedüli aki megpróbálta valamiféle formában rendszerbe igazítani saját elmélete kiegészítése végett a kutatást, de csak mint lehetséges megoldást.

Kérlek tedd meg, hogy mielött nekem válaszolsz olvasd el az azelötti hozzád intézett soraimat és csak aszerint fogalmazz meg újabbakat, mert ennek hiányában nekem rengeteg idöt kell arra forditanom, hogy ismét a helyes mederbe tereljem a gondolataink folyását.

Előzmény: Carolus58 (287)