Hát ja minden szubjektív így az én véleményem is!
A The Mission esetén sok ember a Carved in Sand -ig jegyzi az együttest........bocsi, de nekem a többi is tetszik, de ez csak egy szubjektív vélemény (hál istennek a zene egy ilyen műfaj).
Sokkal érdekesebb, hogy maga a szerzők, hogy viszonyulnak egyes albumokhoz. Például Wayne 2000 óta (2000 -ben még az Evermore -t játszották egy két koncerten) nem hajlandó játszani a "Blue" albumról.......hiába mondtuk neki számtalanszor (hivatalos fórum), hogy itt lenne az ideje erről az albumról is dalokat játszani.....de kifejtette, hogy rendkívül rossz emlékek kötik ehhez az albumhoz és ha erről az albumról játszana dalokat előjönnének a rossz emlékei........hát ez van például a "blue" -val.
A The Cult -ra is mondhatnád, hogy rossz példa.....ott a "Ceremony" és a "The Cult" albumot fikázzák sokan.........én ezeket is kedvelem.
Ian által a két legkevésbé kedvelt album, attól függetlenül, hogy az Earth Mofo (a Ceremony -ról) sokáig a kedvenc száma volt. Nos manapság őt is úgy kell győzködni, hogy létezik ez a két album is..........nagy könyörgések után a Ceremony -ról egy számot.......míg a The Cult -ról két számot játszottak ezidáig 2006 -ban..........szóval érdekes, hogy maguk a szerzők mennyire tudják szeretni vagy utálni egyes művüket.
Bocsi az OFF -ért.
Üdv :)