tracy71 Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1195
A gond az, hogy egy huskyt nem igazán lehet nevelni arra, hogy neki mit szabad és mit nem a növények között. Elég önfejű (bár a mienkre egy husky tenyésztő azt mondta, hogy a fajtájához képest nagyon is fegyelmezett). Ehhez képest előnyben részesíti a liliomokat (amikor már szép nagyok), szépen beléjük fekszik. Ez ellen aligha tudok bármit is tenni.
Azt gondoltam, hogy ha majd állandóan itthon leszek a babával, akkor majd jobban oda tudok figyelni rá, és nem tesz kárt a kertben. Hát ez se nagyon jött be. Előttem nem nagyon produkálja magát (értsd csínytevés), de viszont mikor a házban vagyok a gyermekemmel, akkor viszont usgyi a virágok. Teljesen kiakaszt!
A teraszunk szélén ládákban muskátlik vannak. Evidens lenne, hogy nem tesz kárt benne. No de ő kegyelme a legrövidebb út gyanánt átmászik rajtuk (mindegy, hogy ágakat tör le belőle. Neki mindegy).
A piszkolásával nincs gond, mert a kert egy bizonyos részére jár, tehát csak oda kell figyelni, hogy ott mindig össze legyen szedve a végtermék. Ugyanis ha nincs összeszedve, akkor ő már nem megy oda k...álni. Ja és ő szuka, tehát a vizeléssel sincs probléma. Egyedül csak az összes többivel, amivel kárt tud okozni a virágok között.
Előzmény: ZsuR (1191)