félnapos indexes vagyok, és csak azért, mert elkeserít, amit az iPod-ommal szívok. A google keresőbe beírtam az "iPod fórum" kulcsszavakat, így dobta ki ezt a felületet. Nem akartam fikázni, azt akarom megtudni, h velem (a használattal) van baj, vagy tényleg gáz és sérülékeny a winchester-es iPod.
Az eddigi hozzászólások alapján valszeg velem nem akar megbarátkozni a cucc.
Valójában a 3. iPod-om romlott el. Tavaly, amikor az USA-ban megvettem, felvittem a hotelszobába és egyből telepítettem. Nem sikerült, vissza a BestBuy-ba, ott 3 órát próbálgattuk az én gépemen, de feladtuk, nem volt jó a lejátszó. Akkor kicserélték, aztán tavaly, most ismét...
OK, átok ül az Apple és a köztem levő viszonyon. Engem a jószándék (és nem kismértékben a microsfoft elleni ellenérzés) táplált mindig az Almával szemben, Steve Jobs kifejezetten szimpi, ezért voltam képes egy táskányi pénzt kiadni a iPod 60GB-ra.
Azóta átment a kezeimen pár másik mp3 lejátszó is (Creative, Mpio, Samsung, iRiver és iAudio is, ja és van egy MpMan lejátszóm is - kicsi, zabálja az elemet, de szépen szól). A legszebb hangot az MPIO és az iRiver produkálta - hozzáteszem: nekem. iPod meg se közelítette. Az iPod-ban található hangképek sem az igaziak, hiányolom az srs WOW effekt-et is, ami szerintem, ha ügyesen és mértékkel állítod be, eszement jól tud szólni.
egy szó, mint száz, eszembe sincs fikázni egy olyan terméket, amibe sokáig "szerelmes " is voltam. Sajna, engem nem szeret az iPod...