stusa Creative Commons License 2006.05.18 0 0 4437

Akkor néhány szó a szakmáról - bár a lakáshitel, a sulinet okán is megérdemli azt a bírálatot, amit más pártok, és képviselőik kaptak. ( Ha szidtem a FIDESZ lakástámogatási rendszerét - befektetési lakásvásárlás -, akkor mért ne tenném meg a sulinet pénzkidobásával is )

1. Szívesen készíttetnék egy felmérést az oktatást használók - tanulók, szülők, oktatók - körében MB megítéléséről. ( Az én környezetemben 90 %-os az elutasítás)

2. Alapfok: A rendszer szétverése, kisiskolák bezárása, minőségbiztosítási rendszer erőltetése, hogy a holdudvar munka nélkül pénzhez juthasson, tankönyvrendszer csődje, PISA felmérés "eredménye"

3. Középfok: kétszintű érettségi botrányos bevezetése, az érettségi tavalyi megszervezése, 144 pontos felvételi eredménytelenség.

4. Szakképzés: lásd néhány nagyvállalkozó véleménye nem túl régről.

5. Felsőoktatás: a reformokat olyan sikeresen vezették be, hogy maguk az intézmények sem tudják, hogy hogyan akreditáltathatják magukat)))))

Ezek után úgy beállítani, hogy a reformer minisztert az érdekeik sérelme miatt a pedagógusok akarják megbuktatni - enyhén szólva nevetséges!

Kísértetiesen emlékeztet engem a tevékenysége egy volt skót nemzetiségű fónököm véleményéhez: minden szervezeti változást elég 60 %-ban kidolgozni. A többit megoldja az élet!

Nagyon szurkolok a jászladányiaknak, még akkor is, ha jól tudom, hogy a 30 millát nem MB-nek, hanem az adófizetőknek kell megfizetni....

Előzmény: Enzo (4431)