sziasztok,
Másfél éve vettem egy iPod Photo lejátszót. Tavaly októberben fogta magát és kiakadt a winchester-re. Elvittem az Apple centerben, ott azt mondták: nem tudják megjavítani, de kicserélik. majd 50GB zene a kukába került (mééé nem csináltam backup-ot?!...).
Az újonnan kapott iPod két héttel ezelőttig bírta. A tünetek ugyanazok, megszakad a kommunikáció a pc és a lejátszó között, a vinyó kattog. Ma bevittem a szervízbe, megint nem tudnak vele mit kezdeni. Most 57GB zeném szállt el, végleg (másodszorra sem csináltam backup-ot). Megint kicserélik, várhatok 3-4 hetet, mire az új iPod megérkezik. Tanácsként a szervízben azt kaptam, h ne használjam olyan gyakran a lejátszót!:-OO A szervizesnek 4 éve van -. mint megtudtam tőle - és kutya baja, mert csak ritkán használja...komoly, nem??
Minden kedves jövőbeniPod vásárlónak azt tudom javasolni:
- gondolja meg, h valóban iPod-ot akar venni (már vannak remek - és jóval olcsóbb mp3 lejátszók: www.mp3center.hu )!
- hamár mindenképpen igen, akkor rendszeresen készítsen backupot a vinyó (vagy a flash memória) tartalmáról!
- és végül a szervízes srác tanácsát továbbítva: ne használja gyakran...!
üdv,
rolo