brmmm Creative Commons License 2006.05.18 0 0 28319

Vicces, hogy pont ez a téma :) Megjöttünk és éppen el akartam mesélni, hogy mennyire kiakadtam a hollandokon. Ugyanis Amszterdamban 16-18 fok volt, meg erős szél, néha napsütéssel, én ott vacogtam póló + pulcsi + kabát szerelésben, a helyiek meg ált. nyári szoknya, papucs! és farmerkabát. A gyerekek öltözékén meg teljesen kész voltam, férj már teljesen kivolt, hogy ott szörnyülködöm 3 napig a kicsik ruházatán. Ugyanis nyári rucikban ugrabugráltak. De komolyan. Body + vékonynaci + rövidzokni, lábszár csupasz...lányok kivágott lenge szoknyácskákban...Szóval vszínű szoktatás kérdése az egész. Ugyanis ott mindenki így öltözött, onnan lehetett biztosan tudni, hogy vki turista, hogy azon bizony kabát, zárt cipő, sapka-sál volt.

Egyébként Amszterdam csodálatos, lenyűgöző és feltétlenül ajánlom mindenkinek úticélként. Gyerekkel sem rossz program, roppant barátságosak, tömegközlekedés mindenhol alacsonypadlós volt és gyors, tiszta, legalábbis amit én láttam, babakocsival is tuti hely. Mondjuk ennyi gyereket és babakocsit már régen nem láttam sehol, úgyhogy nem lehet véletlen a dolog...

Előzmény: FémFatál (28318)