Szóval megszületett a pozitív eredmény!
Nem az a lényeg, hogy nekem lett igazam, nem is erről szólt adolog, hanem arról, hogy ugyanis:
Az ÁSZF (vagy a Non-stop szerződés-módosítás) valóban megfelelően értelmeztetett akkor, amikor kijelentettem, hogy pl. a budapesti primerben (általában poedig: T-Com területen) a Pantel számok IS ingyenesek amikor a T-Com számok. Ugyanígy a UPC, az EMKTV és minden más szolgáltató száma (T-Com területen) kedvezményezett, amelyik nem szerepel az Egyéb szolgáltató 1 vagy 2-ben!
A POEN most jön (bár erre már nem "uszítottam rá" a nagyon kedves soproni üszi-s kollégát ;-D), hogy tudniillik szerepel az összes FAvorit csomagban egy olyan kitétel, miszerint
HA megnézitek a (Favorit Non-stop és Favorit Non-stop Plusz esetében megjelenített, de állítom, hogy a Faborit és Favorit Plusz-ra is igaz kell legyen) 21-es számok tarifatábláit, akkor a következőket lehet olvasni>
"Egyéb Egész nap
T-Com Klip *6 8,00 (Plusz-os csomagoknál 0,- Ft!)
Egyéb 21-es számok 1 *7 9,00
Egyéb 21-es számok 2 *8 10,00
Egyéb 21-es számok 3 *9 11,00
illetve
*6 A T-Com Klip szolgáltatáshoz (internet alapú hangszolgáltatás) tartozó, nem helyhez kötött hívószám hívása. Minden, nem Egyéb 21-es (Sic!) számok kategóriába nem tartozó hívás díjazása megegyezik a T-Com Klip hívás díjazásával
*7 Mikroháló Kft.. (2006. április 1-től) ; GTS DataNet (2006. április 15-től); MyPhone (2006. április 15-től)
*8 Jelenleg nincs szolgáltató a díjkategóriában.
*9 Jelenleg nincs szolgáltató a díjkategóriában."
</P>
Azaz a UPC ~= Pantel, EMKTV, BT etc. logikának (és gyakorlatnak!) megfelelően pl. a Neophone 21-es számaira Non-stop Plusz esetében nem számíthat fel díjata T-Com!
Na ezt adja össze nekem valaki!
Kedves Synthe!
Őszintén érdekel a véleményed: ennyire sokat hibáznak a jogászok a Magyar Telekomnál, vagy tényleg ilyen ziccereket hagynak a tudatos előfizetőknek?!
Üdv!
Robi