Köszönöm T9, hogy beszálltál a tudósításba - én egy darabig nem voltam TV közelben.
Amit még láttam:
Kádár Kenese (Civil Frakció) interpellációjában az ebrendészeti telep üzemeltetésével közszolgáltatást nyújtó Alapítványnak ki nem fizetett 2,4 millió Ft, és a döcögő zöldhulladék elszállítás ügyében érdeklődött.
Döcsakovszky Béla, polgármester (MSZP) az ebrendészeti telep ügyében folyamatosan az Alapítvány nem megfelelő együttműködését emlegette. Kilátásba helyezte azt is, hogy akár vissza is veheti a város a telepet saját üzemeltetésébe.
A zöldlombszállítással viszont ő sincs megelégedve, mivel elmaradt a lakosság szórólap útján történő tájékoztatása az elszállítás időpontjáról. Közben szeretettel köszöntötte az éppen megérkező Pató simon Érd-Kom ügyvezetőt. Elmondta, hogy az igazgató úrral ki fogják találni, hogyan oldják meg a lakosság tájékoztatását, és szeretné ha ebben intézkedés lenne. Ígérte ő maga is rajta lesz, hogy ez megtörténjen.
KK: Viszontválaszában felhívja a figyelmet arra, hogy az ebrendészeti telep ügyében nem a szokásos felállás van, amikor az önkormányzat támogatást ad egy civil szervezetnek. Ez a civil szervezet közfeladot lát el és a vele megkötött szerződés alapján kellett volna a feladat ellátásához megállapított finanszírozást átutalni. Kérte ,hogy legalább valamilyen finom formában figyelmeztesse a polgármester a felelőst. A polgármesteri választ elfogadta.