Tavaly ilyentájt írtam egy rövid infót az Aqacityről.
Én csak a bejáratánál jártam tavaly, idén a csapatunk egy része bement és nagyon élvezték. Jóval olcsóbb, mint az itthoni hasonló helyek, a bejáratnál ki van téve egy részletes, zónákra bontott árlista, amin feltüntetik, melyik zónában milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni, kényelmesen át lehet böngészni és választani. A bejáratnál adnak egy karóraszerűséget, ebben van egy chip, mindenhova ezzel lehet bejutni, ez nyitja az öltözőszekrényt, ezzel lehet fizetni a büfében stb. Kijáratnál az órát le kell adni és akkor kell kifizetni az esetleges "tartozásokat" is. Egy része nyitott, ez esős idő esetén azért megfontolandó. Bár nekem az a véleményem, hogy pancsolni nem érdemes olyan messzire menni :))
Belépőjegyet tavaly 3 napból 1x fizettünk Podlesokon (másik napokon valszeg korábban indultunk, mint a jegyszedő bácsi kiült volna, ill. esős idő volt és alig lézengett valaki a Paradicsomban) Idén fizetés nélkül jártuk meg, Pilán nem volt jegyárus (igaz, nem is álltak hegyben a parkoló autók, mint Podlesokon...), másnap pedig szintén esős idő miatt nem szedtek belépőt.