Provence-i Creative Commons License 2006.05.18 0 0 775

Az is óriási tévedés , hogy gonosz vagyok. Ha gonosz lennék akkor utálna a környezetem , de engem szeretnek, akár milyen nehéz is elhinni. Ne merj mégegyszer sértegetni , ilyen általad felsorolt hülyeségekkel. Te Istennek képzeled magad, hogy mások felett ítélkezel meg rágalmazol , meg gyanusítgatsz az általad beidegződött mások téves véleményét figyelembe vevő okaid miatt. Le kell venni a napellenzőt.

1. Ha gonosz és bűnös lennék ordenáré módon szitkozódnék és tagadnám Isten létezését és minden tanítást elvetnék.

Ha ezt írnám, akkor jogos lenne a jelzőid felsorakoztatása.És nem is lenne ellene kifogásom, de én nem írtam semmi ilyesmit.

2. Ha gonosz lennék folyamatosan támadnám a HGY-t , mint egyesek , de én már rájöttem , hogy mit hibáztam és sajnálom.

3.Ha gonosz lennék akkor állandóan megpróbálnám eltéríteni az embereket a helyes útról , de kimondta hogy nekem ez a szándékom??? Én biztos nem. Én beismerem hogy tévedtem a HGY-vel kapcsolatban , én is hamar elítéltem , közben még nem is ismertem.

4.Én senkit nem tesztelek , senki érzéseivel , szívével nem játszom , ha neked ez jött le sajnálom. Ilyesmi mégcsak meg se fordult a fejemben.

A jelzőid azért is rosszul estek , mert én nem vagyok se 50, se 30 se 20 éves. Nem vagyok egy begyepesedett , sötét  valaki aki már leélte a fél életét.

Előzmény: CSerfa (770)