Törölt nick Creative Commons License 2006.05.17 0 0 722
"...a papagájnak nincs választása, ha már a boltban van, hogy én veszem meg, vagy más...részletkérdés."

:-) Nemhiába mondtam, hogy naiv vagy. A papagájt Dél-Amerikában (pl.) szedik, a hollót meg itt. Ha egy dél-amerikainak holló kell, mondhatja ugyanezt, hogy "a hollónak nincs választása, ha már a boltban van, hogy én veszem meg, vagy más...részletkérdés". Ha ellenzed a fiókák kiszedését, akkor mindenhol ellenezd, ne csak Magyarországon.

"A macska alternatívára válaszoltam, az általad felsorolt állatok nem mennek be a pincékbe és ha ott az egerek biztonságban lennének, akkor bizonyára ismét az éléskamrát választanák."

Hát, az erdei sikló például bemenne a pincébe, csak azt meg agyonveri a hülye ember. A menyét, nyest, görény is bemegy, de ezeket lecsapdázzák. Hja kérem, így persze, hogy csak a macska marad.

"A háziasszonyok butácskák bizonyára, de a szívük elég nagy..."

A kettő ok-okozati viszonyban áll egymással. Ész nélkül azonban a szív mindig azt szereti, ami a legközelebb van. Ha a macska, akkor a macskát. És belesem gondol, hogy a macska természeti értékeket pusztít anélkül, hogy ő maga természeti érték lenne.

(Félreértés ne essék, nem nevezlek butának.)

"Rendben, ne legyenek macskák az erdőben!!! Aláírjuk valamennyien!"

A macskapártiak közül eddig eddig te vagy itt az első, aki ezt aláírta.
Előzmény: anblock_italia (689)