Veronica Pinter Creative Commons License 2006.05.17 0 0 453
Ciao ragazzo, megnéztem a térképemen és a negyed neve ahol találod Taliedo, ahogy szemben van a térkép velem, a Tangenziale est A 51 autosztda bal oldaln van,egy nagyobb utca neve ami a strada túloldalán van Via Piero Portaluppi, van egy nagyobbacska folyó is a Fiume Lambro, és van egy S. Lorenzo nevű templom-kápolna? Hát ennél jobban sajna nem tudom körülírni.Ezen a hellomilano oldalom mi is a negyed szerint kerestük meg, és viszonylag könnyen megtaláltuk. Hát az éjszakai élet nekem is kimaradt bár mi a barátainkkal voltunk, de képzelheted már 9 kor elmentünk és este ugyanennyire értünk haza, a lábam majd leszakadt, egy esti buli már nem igazán izgatott. Bár a fiúk lelkesek voltak, sajna mi nem.Igazán klassz feladat amit felvállalsz a bevándorlókkal kapcsolatban, a Pálmácskának úgy tudom egészen rossz tapasztalatai voltak Barcelonában. Párizsban mi is egy ilyen körgyűrűn kívüli hotelben laktunk , bár a hotel az olyan volt mint a Novotel, izgi volt amikor este mentünk haza a metrón és szerelvényben mi voltunk csak fehérek. Ettől eltekintve soha semmilyen bántódásunk nem esett. Gondolom itt is a túlnyomó többség fekete lesz majd, úgy emlékszem nem nagyon láttam Milánóban, de Rómában ott elképesztő méreteket öltött, éz zömében ilyen filippi meg indiaiakat láttunk. Nekem semmi kifogásom ellenük, mindenki ott boldogul ahol tud. Persze megváltozna a véleményem ha bármilyen atrocitás érne. Mi itthon inkább csak sok-sok kis kínait látunk.Meg persze rengeteg fekete volt a tengerparton, olyan kellemetlen lehet árulni azt a sok vackot, és a napi betevőjét jó ha megkeresi. Én inkább sajnáltam őket, sajna sokan elég durván elhajtották őket. na látszik hogy jobban vagyok, egész regényt írok.  mondom ha valami kérdésed van írjál     bona sera   vera
Előzmény: ragazzo07 (449)