CSerfa Creative Commons License 2006.05.17 0 0 743

A szeretet nem múlik.

Ami múlik, nem szeretet, hanem képmutatás, tök értéktelen.

Ha te fenyegetsz, hogy múlik, egyik nickeden szeretsz, másikon nem, akkor nem szeretsz.

Stb.

Ne légy tele ellentmondással.

Én becsületesebb vagyok, mert nehezen mondom, hogy szeretek valakit, de úgy vélem, rendkívül hűséges vagyok ebben.

El meg nem kapssz semmiben :DDD

Fogalmazások rám nem hatnak, akárhogy forgatod a szót. Megesett, hogy tévedtem, és azt be is ismertem, műszaki, meg tudományos dologban így megy ez.

Hitbeli dologban nem tévedtem még, igaz, csak kevés dologról beszélek, és könnyű dolgom van általában (mire jutunk, szoktam mondani, ha a Biblia igaz).

Szóval, ha azt mondod, szeretetedet nyilvánítod felém, és így emberségesebb vagyok-leszek, ezzel nem kaptál el, mindig is ilyen voltam, és ilyen is maradok. Akkor is, ha nem nyilvánítasz felém semmit. Én más hiten levők, meg hit nélküliek között élek és dolgozom, és jól megvagyok velük. Én vagyok az egyik legnépszerűbb tanár iskolánkban (tavaly második lettem). Stb. Mondom, ha te valami jó, vagy kellemes tulajdonságomat észreveszed, nem kaptál el, ha te felfedezed, még nem te váltottag ki, nevelted ki bennem. Ne is ábrándozz ilyenről, mert úgysem megy, e fórumon (írtam nemrég valahova) kevés részem mutatkozik meg, ha te felfedezel ebből valamit, még nem te hoztad létre.

Amúgy, mintha fenyegetnél. Az pedig nem jó dolog, mert én sokkal komolyabban veszem a fenyegetést, és ha elhatárolom magam tőled, úgy gondolom, messze a legállhatatosabb vagyok ilyesmiben, ha egy határon túl mész, onnantól olyan leszek, mint a racsni, csak távolodhatunk, de közelebb semmit nem kerülünk (amíg csak meg nem győződöm arról, hogy már lehet, de ilyenre még sosem volt példa e fórumon). Lásd, fenyegetésre fenyegetés, és tudd, én nagyon komolyan veszem.

CSerfa

Előzmény: Törölt nick (741)