üdv
Nagy kár,hogy elmegy Balajcza,ennél már csak egy nagyobb baj van,hogy már tavaly,amikor pontok sorozatát hozta a klubnak,nem kötöttek vele egy ujabb két éves szerzödést mert attol még ugyanugy elment volna,de legalább pénzt kereshetett volna belöle a klub.Szabolcs itt lett játékos,szvsz meglehetett volna gyözni erröl..Viszont most nagyon jo korban, és állapotban,formában van,én megértem,most kell váltania.Szerintem a mai nb1.ben jelenleg a legjobb formában lévö kapus.Kösz mindent Szabi sok sikert és remélem lenyilatkozod,hogy ITTHON akarod majd befejezni..:)
Bár még van pár fordulo,sajnálatos jopár elvesztegetett pont az idény során mert igy se rossz hogy benn maradtunk de mégjobb lett volna elörébb..ez egy olyan szezon volt amikor lazán lehettünk volna mi is ötödikek akár..
A keretröl:Szabi ugy nézki tuti megy,Zsolnai is de szerintem ö bárhova igazol csalodni fog..ugyhogy itt kéne tartani..Andrusko tavaly nagyon jo volt,idén más poszton kicsit gyengébb de ha nem kap több fizetést szerintem elfog menni.Kriston,Kozmer,Szücs nem perspektiva,Petrók nagyon jo,egyenletes,megbizhato,öt méltatlanul kevésszer dicsérik.Marótinak aa lilák ellen szerintem jo játéka volt,benne többet kéne bizni,ö vagány kis spiler,bár picivel alázatosabban kéne neki...
Igazolni?miböl és kit?pedig kapus nagyon kéne...