FémFatál Creative Commons License 2006.05.16 0 0 28310

Tasha,

marhajók ezek a képek! Nagyon szép a tengerpart!

Az a csepp fickó a parton, gondolom, Martin. Azt külön értékelem, ahogy ott áll az ő kicsinységében a Nagy Tenger partján, éééédes, nekem nagyon teccik. :-)

Sajnos az én kölykeim se féltek a víztől, illetve a csajnak volt egy ilyen félős korszaka úgy 4-5 éves korában, miután majdnem belefulladt a medencébe. Megcsúszott a vizes kövön és beleesett. Pár másodpercbe beletelt, mire észrevettük, de addigra már kapálózott és úgy próbálta a fejét a víz fölött tartani, egyre kevesebb sikerrel. Még most is rosszul vagyok, ha eszembe jut...

De egyévesen ő is úgy rontott be bármilyen tóba, hogy arra is fütyült, hogy közben elfogy a lába alól a szilárd talaj. Meg most már megint ugyanúgy. Illetve a tengerre megsértődött kétévesen, amikor pofánlöttyintette egy nagy sós hullám :-)

Benő dettó, semmi félelemérzet. Engem meg a frász töröget.

Tavaly ő is mindenáron bele akarta magát vetni a hideg vizű medencébe, amikor nyaraltunk. Mikor úszógumival betettem, az persze nem teccett neki, de öt perc múlva megint be akart ugrani. Ezzel a strandolás le is került a napirendről, mert valakinek szoros emberfogással tartania kellett a fickót, amíg a többi úszott - és a kis fickó jó szokásához híven nem hagyta a figyelmét elterelni :-)

Előzmény: tasha (28306)