Veronica Pinter
2006.05.15
|
|
0 0
445
|
Szia Pálmácska, hogy állsz a szervezéssel? Nagyon szép az igazi neved is , de a Pálmácska is. Van egy ismerősöm aki Pálma, és mindig irigyeltem milyen szép neve van. Bevallom nagyon sikáig nem tudtam megbarátkozni a nevemmel, mindig valami szépre vágytam. Azt sajna elfelejtettem írni, hogy amiről írtam a z a második esküvőm volt, az elsőn persze habos-babos ruha, minden volt csak ugy látszik szerencsém nem, de most!!! Képzeld erről az ukrán ruhákról én is regéket hallottam, az őszön volt egy kolléganőm Csap-on esküvőn, és a hölgy akinél volt ráadásul abban az üzemben varrónő ahol készítik ezeket a ruhákat. Hozott képeket, hát valami fantasticó, és a hazaiakhoz képest valami poton áron. Egy barátnőm ment férjhez két hete, és még az elején mesélte ezeket a kölcsönzéseket, hogy valami eszméletlen árakon dolgoznak. Ha van valami ami publikus mesélj, imádoma menyasszonyokat meg az egész készülődést, persze tudom hajmeresztő meg minden, de a legcsodálatosabb ami egy nővel történhet az anyaságon kívül. szia |
Előzmény: pálmácska (444)
|
|