Szerintem inkább kéne csinálni valamit a kertészünkkel, mondjuk négyeljük fel, vagy etessünk vele gazt, úgyis annyi terem a kertben, amit elfelejt írtani.
Nem értem, miért fizetünk ilyen sok közös költséget, ha se a takarítás, se a kertészet nem kielégítő, legalábbis a szolgáltatások terén nem.
Más kérdés: nem személyeskedni akarok, de a C lph. földszinti lakói közül egyikük gyönyörű lomtárat rendezett be a kert lakásához tartozó részében. A kijárat mellett még két plus-os bevásárlókocsi is van :) asszem erre szokták mondani, hogy "nem bántja a szemét a szemét?"
tudom, hogy nem lehet vele semmit csinálni, mert tulajdonjogilag az a rész hozzájuk tartozik, de azért a jóízlés mégis megkövetelné, hogy önmaga (ha ő nem, akkor más) tegyen a disznóól ellen.
na mégegy: milyen díjat kell fizetni, amit 2700 Ft összegben számláztak ki a vízdíj mellé?
meglepődnék, ha a szerződéskötés díja egy lakásra jelentene ekkora összeget. ez akkor a lakásnak cc. 400 eFt-os kiadást jelentett volna összességében.
és végül: ha már más is alkotó kedvében van :) akkor én is előállok az ötletemmel.
miért nem lehet házon belül szelektív hulladékgyűjtést megvalósítani?
mondjuk egyik kukát kineveznénk üvegesnek, a másikat papírosnak, a harmadikat ennek, a negyediket annak, stb.... így még szemétszállításért sem kéne fizetni, mert az összegyűlt szemetet a takarítónő elvihetné a közeli szelektív hulladékgyűjtő standra :)
vagy kérhetnénk szelektív hulladékszállítást.