#32RADIS Creative Commons License 2006.05.15 0 0 738

Sziasztok Srácok!

Először is gratulálok minden katonának a derekas helytállás és a kemény küzdelemben nyújtott teljesítményéért. Nem tudom miben módosult volna a játék képe ha én is a pályára kerülhettem volna. Talán Szasza nem sérült volna meg, talán hozzá tudtam volna tenni a csapat játékához annyit, hogy pár ponttal jobban végezzünk... :(

Próbálok minél hamarabb felépülni és még nagyobb erőbedobással edzeni a következő csatára. Egy meccset kihagytam, ezért sok dolgot kell bepótolnom.

Még matematikai esélyünk is van a továbbjutásra (és annál úgy érzem lehet több is) a tőlem elvárható tudással és akarattal fogok küzdeni.

Pesten minden renben volt. Miután végeztem, már nem volt értelme utánatok menni, viszont mivel a Népligetnél jártam, egy hirtelen gondolat vezérelve elmentem a Budapest Wolves vs. Vienna Dodge Vikings II. meccsre (a Soldiersnek szurkolni :)).

Na jó persze a magyaroknak is szurkoltam, de lélekben kétszáz kilóméterrel odébb voltam. Mikor egy futást, vagy egy tackle-t láttam, elképzeltem milyen keményen nyomjátok éppen. Sajnos nem kaptam helyzetjelentést Debrecenből, így estig izgultam az eredmény végett. :) Örömben és bánatban viszont együtt voltam este a hazatérők kisebb csoportjával. Zengett is a Soldiers! Üdvözlök közülük ezúttal is mindenkit! Keményen helytálltunk! :D

Megyek orvoshoz! Viszlát minél hamarabb, edzésen!