Utazó_1 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 28

Köszönök minden hsz-t:))

Cesete, pont az a gond, hogy nem merek 3 éves korig várni, mert sok doki szerint meg ha 2 éves korig nem megy fel magától, akkor már nem is fog... De lehet, hogy nincs igazuk. Vagy mégis várnom kellene?... :(

Húgom kisfiának (most 3 és fél) minden nap fürdéskor húzkodták óvatosan, de nem ment fel, a gyerek viszont már üvölt, ha a hasa felé is nyúlnak... a gyerekorvosuk múlt héten félig visszahúzta neki (magyarul feltépte), de azóta megint meg se mozdul, a gyerek viszont teljesen kivan... az ilyesmit szeretném elkerülni. Inkább essünk túl kábításban gyorsan szakembernél rajta.  

Zicsorka, örülök, hogy nálatok ilyen szépen megoldódott a dolog:) A fürdés tényleg fontos, a nagyfiamnak azóta mi is így csináljuk - tényleg oda kell figyelni, mert ha 3-4 hétig nem figyelek oda (átengedem apának a fürdetést:), akkor hajlamos elfelejtődni a bőrvisszahúzós kukimosás, és bizony sokkal nehezebben megy újra.

Én azt mondom neki, tessék visszahúzni a kapucnit, hogy meg tudjuk mosni a fejét is a kukinak:)

Gabii, szerintem ez szerencse és alkat kérdése is. Az a baj, hogy én nem tudom laikusként megítélni, hogy mennyire van letapadva, mennyire szabad várnom vagy erőltetnem...

Ismertek olyan sebészt/gyerekurológust, akihez szerintetek el lehet jó szívvel vinni a fiúcskát megmutatni? (Vagyis aki nem kezd azonnal marcangolni?)  

Előzmény: Cesete (22)