oolong Creative Commons License 2006.05.15 0 0 3984

Szívemcsücske Atsushi! :)

Ma vele álmodtam. Iszonyat nagy baromság volt, de nagy vonalakban elmesélem, mert mókás. :)

Előzetes információként elmondom, hogy este néztem pár BT-liveot, és megnéztem a Sárkánytól kapott filmek közül a Red Shadow-t - Ando drágával. :) Ebben vannak olyan mókás ninjás jelenetek, mikor a várban csapdás padlás-szellőző-stb. labirintusban kavarognak.

Na, álom: valami buli szervezésében voltam benne és kitaláltam, hogy meghívott zenész Atsu lesz. El is jött. :) Persze a jelenlévők közül mindenki tudta, hogy imádom a pasit, de két volt ribi közép- és áltiskolás osztálytársam ennek ellenére rámozdult. Ott cicáztak vele, ölelgették, meg puszilgatták a dögök. :( Én meg ettem a kefét, és direkt nem mentem oda hozzá. Csak mikor hivatalos okokból muszáj volt. Akkor meg édesen mosolygott. A buli alatt volt vmi játékféle és a végén lehetett választani, 2 dolog közül, hogy mit kell megcsinálnod. Nekem persze elsőre valami teljesen hülyeséget adtak (ebben is a két ribanc játszott közre, fúúújjj), de én azt mondtam, hogy inkább a veszélyesebbet akarom. Erre közölték, hogy el kell énekelnem (mert tudják, hogy tömegoszlató a hangom) Atsu egyik számát. Hát  nagy gomenasaiok közepette bele is kezdtem. Szerencsére az álmomban nem kellett magam végighallgatnom.

A buli kötetlenebb részén, meg mikor szintén az egyik fő ellenség nyalt Atsunak, odamentem valami szabadkozásfélét mondani neki a produkcióm miatt. Erre meghívott egy whiskey-re (valójában nem iszom ilyesmit, sőt egyáltalán nem szeretem). És bóklásztunk a házban, ami a saját lakásom meg egy hotel keveréke volt. Na ekkor kerültünk egy olyan helyre mint a fenti filmben leírt labirintus és whiskeysüveggel a kezünkben másztunk a baromi szűk helyeken és halálra röhögtük magunkat. És itt csörgött a vekker......

Persze lehet így leírva nem tűnik valami mókásnak, de ébredéskor én nagyon röhögtem. :)

Előzmény: Sárkány (3976)