Muntanitz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 11636

Üdv!

Utasszámok tegnapról (nem reprezentatív felmérés, és nem kívánok semmit sugallni vele, csak úgy).

A Drávafokra 15.23-kor érkező Barcs-Sellye pótlóbuszon egy utas ült, felszállt velem együtt három fő. Bogdásán még felszálltak ketten, összesen hatan érkeztünk Sellye állomásra.

A Szentlőrinc felől érkező 38216-ról (Bzmot+2 pót) leszálltak harmincan vagy harmincegyen (de mintha legalább kettő a nem a vonatszemélyzethez tartozó vasutas lett volna). A Villány felől érkező 38125-ről (szóló motor) tizenegyen szálltak le.

A menetrendi időponthoz képest kábé öt perc késéssel Villányba visszainduló vonaton (38126) tizennégy utast számláltam. Mielőtt felszálltam volna a Szentlőrinc felé induló 38213-ra, az állomás előtt álló pótlóbuszon tíz utast láttam ücsörögni. A 38213 negyvenegy vagy negyvenkét utassal rajtolt el. Menet közben nem néztem az utasforgalmakat, Szentlőrincen pedig az éppen szakadni kezdő eső miatt nem tudtam pontosabb számlálást végezni, de ötvennél többen (de legfeljebb hatvanan) szálltunk le a vonatról.