Szurkolás:
Péntek: - vendégszurkolókat én nem hallottam, csak láttam.
- Olaj tábor rendben volt, full létszámmal, a hangulat az őszi Alba elleni meccset idézte!!
Vasárnap: - az A.B. létszáma megduplázódott, mintegy 35-40-en nyomták végig becsülettel, kár hogy csak Lui és haverja személyében találtak társra. Szánalmas volt az "Álljatok fel!" rigmus, amire senki sem mozdult....A mutogatós erősködők száma is hatványozódott, sőt annyira bátrak lettek, hogy bekóstolták az Olaj szurkolókat is, igaz csak verbális módon: "Nincs hangotok, parasztok nincs hangotok!"
Ugye milyen vicces volt ezt hallani paksi oldalról? Először nem hittem a fülemnek, aztán mégis....
Soha nem nyújtott még olyan produkciót az A.B., hogy ezt megengedhesse magának nemcsak velünk szemben, hanem bárki mással szemben....
Olaj tábor: mintegy 180-200 fő, fullon nemcsak a szektor, hanem a korlát mögötti rész is, sőt a gerendákra is felcsücsültek emberek. Az első félidei szurek nekem nem tetszett igazán bár hangerőben nem volt ellenfél a hazai oldal, a második félidőt az eredménytől függetlenül végigszurkoltuk, kihevertük a sokkot és a végén olyan ünneplésben részesítettük a csapatot, mintha mi jutottunk volna tovább!! Pacsizás a játékosokkal, akik először nem is értették, hogy mi van, de vették az adást és azért talán vidámabbak lettek egy kicsit...
A végén felhozó jelleggel nyomtunk még pár "MTE! MTE!"-t meg "Ték-ték-ték"-et, cak hogy tudják a paksiak: szerdán újabb piros-fekete sereg érkezik, remélem nálunk több sikerrel járnak!
Az elődöntőben meg Hajrá Körmend! ( reszkessen mindenki, mert szombaton megyek és viszem a szurkoló-számlálómat meg a hangulat-mérőmet! :-)) )