Como, meg tudlak érteni. És ma is szép éjszaka felé nézünk: süvít a szél, eső is esik/esett. Bazsi már ébredt is egyet, Esztinek meg 2 óra volt az elalvás. Egész nap nyűglődött egyébként, bukott nagyokat. Tuti front miatt, mert most semmit nem ettem, ami gond lehet.
Egyébként én a kozmetikust elintéztem a héten. Szuper volt. :-)) Leugrottam vásárolni és megkérdezni a sarki kozmetikában, ahol egyébként még nem jártam, hogy van-e hely. Persze nem volt, csak útközben megláttam egy másikat, ott meg volt. Sajnos az én kozmetikusom egyelőre túl messze van...
Como, máskor nem tudsz kicsit elszabadulni? Hozzám jön anyu segíteni min. heti 1-szer, és akkor igyekszem 1 órára lelépni. Persze azért nem mindig jön össze. Meg az is nagy élmény, ha Férj időben hazaér, és akkor a játszótéren talcsizunk, és ráhagyom a 2 gyereket, én meg elmegyek vásárolni. Egyedül. :-) Az élet apró örömei...
Kullancs oltás: Tulpen, nekem nem mondott semmit a 2 éves határról a doktornéni, bár a 22 hó már közel van a 2 évhez. Sőt, ő javasolta az oltást, mikor hozzá kerültünk.