én sosem voltam az a "vad metálos", ami az öltözködést illeti. voltak, vannak megadeth, metallica, pantera stb. pólóim, /sőt, még guns is :)/, nyakláncok amiket farmerral, meg flanel inggel hordtam, de pl. bőrszerkóm, meg bakancsom soha sem volt. viszont a hajam volt hosszú, /talán inkább csak félhosszú/ (bár sosem zsíros!) ma meg már /illetve már egy jó ideje/ teljesen úgy vagyok vele, hogy nyílván kurvára nem a külsőségek határozzák meg ezeket a dolgokat és még sok egyebet.
kicsit vicces mai fejjel látni különböző zenekarok pólójában lévő embereket, mert már úgy vagyok vele, h kia f@szt érdekel a figurán kívül, hogy ő melyik zenekart szereti. tartsa meg magának és kész, minek azi "hirdetni"? persze tudom, ez nagyon erősen korfüggő dolog, hisz' én is voltam ilyen. ezért sem ítélem el, csak hangsúlyozozm, hogy vicces, mókás ma már. az ember a posztereket is csak egy ideig tartja a falon és eljön az a pillanat is, amikor nincs már példaképe sem. csak kinél előbb, kinél később jön el ez az idő. aztán van olyan is, akinél meg soha! :D