"Ja és nem árt tudni, hogy a Neophone 8888181-es behívószámára nem érvényes a Favorit és egyéb matáv átverés, de a Tele2 plusz és extra plusz-al ingyen hívható. No comment..."
Ez honnan jön? Én a már közzétett (és vitatható törvényességű) Favorit ÁSZF szöveg módosítás utáni állapot szerint ráhívtam a 8888181-re és (mivel Pantel szám, amire vonatkozik a Favorit és a Nonstop kedvezmény is, mivel MT irányba beletartozik a Pantel MT területen belüli szám is, és ahogy a UPC vagy az EMKTV nincs külön kiszedve az Egyéb sz. 1 és egyéb szolgáltató 2-be, úgy ezekre is igaz a kedvezmény) és elszámolták - más kérdés, hogy a 8888125 üszi számra ugyanaz a T-Com (ugyanolyan Pantel szám esete) pedig már múlt évben ősszel nem adta meg a kedvezményt és az erről szóló számlareklamációra annak ellenére nem reagálnak, hogy a kötbéren kívül már NHH piac-felügyelei eljárás is indul emiatt (is).
"Esetleg itt azért kell feltölteni az egyenleget, hogy a már "létező" 0621-es szám hívhatóvá váljék? Erről sehol nem találtam információt. Sajnálom az 500 Ft-ot egy feltöltésre a teszt kedvéért."
Úgy hiszem, persze ehhez mintha még a KLIP személyes beállításokban is kellene valamit kotorászni (szerződés vagy módosítás), de ezt én T-Com előfizetőként látom.
Üdv!
Robi