otj
2006.05.13
|
|
0 0
330
|
Üdvözöllek leendő Vectra-társ! Igazából én is csak decemberben vettem egy 1.6-ost, 2000 évit, túl sok tapasztalatom nekem sincs, de eddig a következőket tapasztaltam:az 1.6-os kényelmes, viszonylag keveset fogyaszt ( 7,5 körül ), de ha előzök, pörgetni kell, mert nehezen gyorsul. Igaz elég gyorsan összeszedi magát. Ha most vennék, lehet hogy egy 2.0-t keresnék. De lehet hogy csak az a bajom, hogy előtte egy 2.0-s Lagunám volt, nagyon jó motorral, s még nem szoktam át. Mikor megvettem, kopogott a jobb hátulja. A szerelőm megnyugtatott, hogy csak a silent száraz. Valóban az volt a baja.Kis zsírral megoldotta. Egy hónapja elkezdett nyikorogni a vezető ülés. Szakszervíz azt mondta megcsinálják,1-2 nap, semmi garancia, 15 ezer Ft. Karosszériás ugyanez, csak 10 ezerért. Öcsémmel szétszedtük, az ülőrész és a támla összekötő csapját - ami fellazult - elnitteltük, nem nyikorog, 3 óra, 2-2 sör. Még a bal középső oszlopban zörög valami, a biztonsági övre gondolok, de ha kinyitom menetközben az ajtót, akkor nem hallani. Lehet hogy az ajtó zörög. Szét kell majd szednem. Végül is a fentiekkel azt akartam mondani, hogy apró zörgésektől, nyikorgásoktól ne ijedj meg, mindig lesz valaki, akinek már volt hasonló, s tud tanácsot adni. |
Előzmény: Törölt nick (329)
|
|