faqkac Creative Commons License 2006.05.13 0 0 121

Sem én, sem Alice nem állította, hogy itt nem volt diktatúra!

Nekünk nem a gimiben emlegették, és nem kell elolvasni egyetlen írást,(zividivi) vagy politikusi nyilatkozatot. Mi benne éltünk!!!

Nem kéne összekeverni a Rákosi, ill. a késői Kádár korszakot!

Persze mindíg akadtak véresszájú párthuszárok, akik a reszelős nyelvükkel, még akkor is nyalták a funkcik seggét, amikor már a csont is kilátszott. Persze ez most is így van minden oldalon. Akár a FIDESZ-MSZMP-t akár az MSZP-t, vagy a többit nézzük! Ezek a seggnyalók akkor is és most is közutálatnak örvendhettek. Még ha nem is midíg tudtak-tudnak róla!

Akkoriban 600.000. párttag uralta az országot!

Mi ez ha nem diktatúra?

Ami persze nem az a diktatúra amit sokan emlegetnek!

Az első "szabad" választás (gegszterváltás) után sokan hittük azt, hogy most azán eljött a kánaán! Aztán ez a kánaán, nagyon gyorsan elkezdett a hímnemű versenyállat nemi szervéhez hasonlítani! Azok az emberek kezdtek szart dobálni az elmúlt rendszerre, akiknek maximálisan ki volt nyalva a segge! Azok hangoztatták, hogy ők, hogy meglettek hurcolva! Csak azt nem tudom, miből gondolják, hogy mi nem emlékszünk rájuk, mi akik régről ismerjük őket! (Csurka, Kerényi, Mikola stb.)

De hát a politikai elit nagy része, ebből a hatszázezer párttagból került ki. Akiknek az volt az első dolguk, hogy minél rövidebb idő alatt összelopják magukat, mert hátha nem is igaz ez a váltás, és lehet, hogy hamar el fog múlni! És ez a reflex a mai napig elsődlegesnek látszik!

Mielőtt félre értenétek, jobboldalinak vallom magam (csak már azt nem tudom, melyik a jobb oldal)

Előzmény: Batka_666 (102)