away alone Creative Commons License 2006.05.13 0 0 12284

előrelátónak kell lenni!...???...én pl. gondolok öreg napjaimra is :DDD

(tudjátok, amikor 'tele' lesz az ember idővel, energiával, életkedvel, és nagyothalló készülékkel, és egy addigra kisnyugdíjból kifizethető 10e Wattos 10.1-es házimozirendszerrel, szoba méretű plazmaTVvel, hogy láthassa is, a 5.1-es szemüvegével, egy ukrán tevesz@rral dúsított cigarettától megszenesedett újjai közt... ;)))

őszintén szólva mostanában pl. majdnem az összes (3/4) 1987-es KM Tour felvételeimet végighallgadtam, és szinte mindegyiket borzasztóan élveztem, olyannyira, hogy a következő nap mindíg az előző napi utolsót teszem fel, így egy héten 4-6 koncertet tudtam végigélvezni 1.5x. szóval néha rá lehet kattanni, és akkor szinte zabálja az ember: mindegy hol, mennyi, milyen minőségben, teljes, vagy félbevágott, közönségzajos e vagy akármi, egyszerűen elkap a hangulata, és azt érzed ott vagy Te is.

Na és mivel az ember érzelemvilága egy jól megszerkeztett hullámvasúthoz hasonlít, és ehhez meg is kell találd a napi/heti/havi rosszabb, vagy jobb esetedre a megfelelő Cure koncerteket, ezért érdemes minden évből legalább a számodra jobbakat kézben tartani. Na de hogyan találod azt meg, ha nincs meg mind? :)))

Előzmény: subaru1 (12276)