Bird33 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 2444

Elöször is GRATULÁLOK A KAPOSVÁR CSAPATÁNAK!!!!

Nagy küzdők vagytok, jó csapatotok van!! Had kezdjem a végén!! Úgy gondolom sportszerű párharc volt összeségében és a jobbik csapat jutott tovább. A mai meccsen egy fejben és fizikailag is felörlődött Kaposvárt láttam, akik nem tudtak úgy felpörögni, mint a második meccsen. Rengeteg tiszta dobóhelyzetet hibáztatok, Szőke és Hendlein nagyin hiányzott!! Egy ilyen hosszú kispadú csapattal szemben, ezt nem lehetett végígbírni. Úgy gondolom büszkék lehettek erre a csapatra és Dzunicsra is lehet építeni! Vanekúr, ki az a kis #4-es gyerek??? Nem semmi volt, ahogy leszerelte Jayt!! Még nekem is tetszett!! :-)

A kaposvári B-középnek jár az elismerés, mert nem voltak túl sokan, de lelkesek voltak, a csarnok többi része viszont ritkán kapcsolódott be, úgy meg nehéz...

Az "U-U-U"-tól valóban jó lenne már szabadulni, nem tudom ki volt az a néhány emberke, lelkük rajta... :(

Lecsó, Vanekúr, ti hol voltatok?? A B-középben???

Ja és még valamit ki kell emelnem!!! A meccs végén a fiesztánk után, a csarnokban idén utoljára körbesétáló és a szurkolóival pacsizó kaposvári csapatot VASTAPS köszöntötte a fehérvári szektorból!!!!! Trepi és Marcsulionisz is odajött és cserébe megtapsolt minket...

Szép volt na, így is lehet!!!!