Marci14 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1104
Helló!

hát én is írok egy kicsit a honi táborokról:-))) de jó nektek.(szakértői vélemény:)

Kosárban létszám alapján a Körmend,és a Szolnok a két legnagyobb

Alba:Szervezett szurkolás szerintem nincs,ritkák a busszos túrák.De ennek ellenére van hangjuk(és bőven van létszám is)!Persze az a gázdudad...:(

ASE:Szvsz az egyik- sőt a legjobban összetartó csoport mi vagyunk,mindig mindenhol ha kevesen vagyunk is vagyunk és ugye -17-nél is szurkolunk,ha itt lenne egy erős létszám,kiemelkedő csarnoktábor lenénk...(persze ez elfogult vélemény)

Dombóvár:Szervezett Ultra csoport van de elég kevesen vannak,idegenbe meg nem is nagyon járnak ha jól tudom!De a csapat gyenge teljesítménye ellenére ez dícsérhető.

Falco:Ha megy a csapatnak akkor akár a Körmend szintjére is felnő,de ha a csapatnak nem megy a szurkolóknak se igazán,ennek ellenére egy elég jó táboruk van

Debrecen:Igazából szervezett csoport nincs,deindenhol vannak 'Sárgák' általában van hangjuk is de a létszám elhanyagolható.

Kaposvár:A W.W már nem olyan ,mint régen(van még egyáltalán?:)Persze a bajnoki döntőkön nagy hangulatot csináltak velünk.Mostanába elég szürke tábor...

Körmend:Messze a legjobb honi ffi kosár tábor.Egységes óriási létszámmal,mi kell még?:)

Olaj:Hát már ez nem az ami volt.Persze így se rossz!Létszám meg van csak nincs szervezetség.Igazán.

Univer:egy üdítő színfolt a honi szurker életben.új tábor elég jó létszámmal,és szervezetten.Szvsz nem kell nekik 3dob!

Pécs:Ezt igazán nem ismerem.Pakson is volt hangjuk,de nem túl nagy szám:) (persze a mecseki hangulatot nem ismerem:) De nekem szinpatikus szurkolók!

Nyír1:Róluk egyáltalán nem tudok mit mondani,Pakson nem voltak,idegenbe én nem voltam:)

Mafc:------------------

Zte:---

Remélem nem untatok senkit,csak uncsizok:D
heJJesírási hibákért előre is elnézést!