Harewood10
2006.05.12
|
|
0 0
471
|
Szerintem alapvető szempont csapatunk jövője szempontjából, hogy a fiatal, tehetséges játékosokat megtartsuk, és melléjük néhány tapasztaltabb futballistát szerződtessünk. Ha ők jól összeérnek, - márpedig szerintem AP képes összecsiszolni a gárdát - akkor tényleg bármi lehet. Ahhoz képest, hogy idén újonc csapatunk volt a PL-ben, úgy maradtunk bent, hogy egész szezonban nem voltak kiesési gondjaink, sőt, a 10. helynél rosszabbul sosem álltunk. Ráadásul az FA kupa menetelésnek köszönhetően az UEFA kupa indulás jogát is megszereztük. Azt hiszem, bőven túlteljesítettük a célkitűzéseket! A jövőt illetően mindenképp bizakodó vagyok, a közeljövőt tekintve hiszem, hogy végrehajtható a nagy bravúr, az FA kupa megnyerése, függetlenül attól, hogy a Liverpool az esélyesebb. Ez szerintem egy hatalmas lökést adhatna a csapatnak. Én mindenképpen bízom a hasonlóan eredményes folytatásban, és hiszek benne, hogy ha értékeinket megtartjuk, még feljebb léphetünk. A jövő évi UEFA kupa szereplést tekintve is bizakodó vagyok. Nézzük csak meg a Middlesbrough szereplését! Szerintem nekünk jóval erősebb keretünk van (és még erősebb lehet jövőre) és ők így is a döntőig meneteltek! Mindenféleképpen úgy gondolom, hogy a lehetőség adva van egy kiváló szepelés, és egy kiváló jövő előtt! WHUFC 4ever! |
Előzmény: mackoj (468)
|
|