A Loki kéziszurkolásra azért nem teljesen igaz, hogy nem reagálnak a meccs eseményeire. Nagy előnynél és nagy hátránynál mondjuk tényleg csak a dalolászás megy, de szoros állásnál bőven a meccs történései a legfontosabbak, és a megy a presszió mindig az ellenfélre és a bírókra. Na meg a buzdítás hazai oldalra.
Hazai pályán a kézitáborok közül szerintem(meg a legtöbb vendégszurkoló szerint is) a legjobb a szurek perpillanat a Lokinál, mert éppen jól megy a csapatnak, de én sem hívnám csarnoktábornak a SZUD-ot. Nekem a tíz évvel ezelőtti kéziszurkolás jobban bejött, pedig akkoriban sokkal szervezetlenebb volt az egész tábor. Bár könnyen lehet, hogy csak a nosztalgia miatt gondolom így, nagy különbség azért nincs.
Manapság idegenbe például sokszor senki nem megy. Korábban a hírhedt Dingerék:) jártak kb 5-10-en, de szétoszlott az a banda. Azóta külön idegenbeli kézimeccsre járó magja nem nagyon van a SZUD-nak, bár legtöbbször busz indul azért a közelebbi helyszínekre, Kiskunhalasra, Hódmezővásárhelyre. A legnagyobb riválisokhoz viszont furcsa módon csak ritkán, külföldre a nemzetközi kupameccskre, sőt, felkészülési tornákra ellenben sokkal sűrűbben. Kicsit ambivalens a SZUD viszonya a kézilabdához, de amikor összeáll a tábor, akkor brutális a szurkolás, az kétségtelen.