morrone Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1080
Na, akkor én is.
A kézis szurkolással az a bajom, hogy vagy nagyon ultás irányba mozog vagy borzasztóan eredményfüggő. Pár tábor emelkedik ki, így Fradi női, Szeged, Veszprém férfi. Ez utóbbi két csapat több kupadöntőjét volt szerencsém látni, szerintem fantasztikus hangulatuk volt, bár nekem a szegediek állnak sokkal közelebb a szivemhez. Kosárban hasonló a kettősség, a diósgyőriek borzasztó aggresszíven szurkolnak, de nem igazán vágják a játékot, míg a pécsi az én szememben mindig is szalonközönség marad.
A Körmend és az Olaj táborát szerintem nem szerencsés mostanában összehasonlítani. Csabesz ki fog akadni, de én az utóbbi idők szurekját (egy-két kivétellel pl. tavaly Kecsó) nagyon gyengének találom. Szerintem több a potenciál nálunk (nagyobb város/létszám hasonló szurkolói kultúra mellett), de vasi tesóing per pillanat egyértelműen jobbak. Én is említettem már a generációszünetet, nyilvánvaló, hogy a relatív eredménytelenség és ez együtt eredményezi a bénázásainkat az utóbbi időben. Nincs más hátra: szervezkedni kell. Hozzáteszem, úgy fest valami azért mocorog végre.