saabee Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1070
Engedjétek meg, hogy én is beleugassak! :)

Körmendet és Szolnokot szurkolói téren érdekes összehasdonlítani...néhány párhuzam mellett elég sok dolog áll szöges ellentétben egymással.
A fő különbség szerintem az, hogy a vasiak SZERVEZETTEK. Ez szerintem baromi fonotos, hiszen így sokkal jobban kihozzák/ki tudják hozni magukból a bennük rejtőző potenciált. E mellett könnyebben valósíthatják meg az olyan dolgokat, amit itt is említett valaki lejjebb, hogy egységesebb a megjelenésük (ezek apróságok, de az összképen rengeteget tudnak dobni).

Ha már itt tartunk :)
Például szerintem Pakson pontosa a szervezettségnek köszönhető, hogy egyáltalán még van valami!
Ha kissé elvonatkoztatunk, és azt mondjuk, hogy a paksiak szervezettsége mellé társulna egy Szolnokon szokásos létszám, akkor csarnokban szerintem nem lenne itthon ellenfele egy ilyen fiktív ( :) ) tábornak (akár sportágtól függetlenül is).

Máskülönben a (össz) csarnoktáborok rangsora valóban érdekes lehet...

Azért ne felejtsük ki, hogy a Diósgyőr is elég fanatikus szurkolókat tudhat maga mögött, vagy mondjuk a DVSC női kézicsapata mögé is odaáll a a Sz.U.D. (bár őket nem sorolnám a csarnoktáborok csoportjába - még annak ellenére sem, hogy anno "onnan indultak").
Régebben jó volt még a fehérvári hoki csapat szurkolótábora is...

Úgy a Top 5-ben valahol elfér a Red Devills is - szvsz. (Persze akkor lehetne valósabban megítélni a helyzetet, ha a ffi kosárcsapatok is játszanának külföldi kupameccseket...)