Úgy tudom, Deano és Matty és felépül sérüléséből szombatra, így mindketten játszhatnak az FA kupa döntőn. Nagy szükség is lesz rájuk a Liverpool ellen. Mullins amúgy sem játszhat eltiltás miatt (ahogy Luis Garcia sem) így ha Etherington sem tudná vállalni a játékot, a középpályáról 2 stabil kezdő hiányozna. Reméljük sikerül nyerni, nagyon szép megkoronázása lehetne a győzelem ennek a csodálatos szezonnak. Minden esetre az UEFA kupa jövőre már biztos.
A nyári igazolásokkal kapcsolatban szerintem kapusposzton nem lesz változás (Carroll vélhetően felépül, Hislop lesz a 2. számú hálóőr). A védelembe mindenképp várható új játékos érkezése, elsősorban jobboldali védő posztjára. Szerintem Scaloni nem marad, bármennyire is meggyőző teljesítményt nyújtott az elmúlt mérkőzéseken. Állítólag Luke Young érkezhet a Charltonból, aki nem lenne rossz vétel, hiszen angol válogatott kerettag. A középpályán minden bizonnyal szintén lesz érkező. (esetleg Gera, Greening, Arca - Duscher leigazolását viszont személy szerint nem tartanám jó üzletnek) A csatárposzton is lehet hogy lesz érkező, bár kiváló képességű csatáraink vannak (Marlon, Teddy, Deano - bár olyan pletykát is olvastam, hogy estleg Bobby Z távozna - remélem nem fog!)
Összefoglalva vélhetően több pénzt áldoz Terry Brown klubelnök a játékosigazolásra, hiszen jövőre több fronton helyt kell állnunk (bajnokság, FA kupa, Liga kupa, UEFA kupa).
Én nagyon bízom a hasonlóan jó, eredményes folytatásban, és nagyon remélem, hogy szombaton sikerül győzni a csapatnak!
WHUFC 4ever!