Helleluja Creative Commons License 2006.05.10 0 0 269
Tamanananana...manna manna égi manna...tamanna fenomena manna manna...
      Dunának -Oltnak egy a hangja...s maga a nyelvek kialakulása, ami hazugság az egekbe, egy ég s két ég, előbb utóbb minden elég, ha nem a hülleségből nem hiszem, mert mindenki hüsölni akar, a pokolba, pocolni? Ugganés, minden gondolat meg moccanat nagyob poklot kiván? Tessenek csak átgondolni, s ha van szeme, vissza nézni nézz ni ni ni...de nem látok semmit? Miért?
     Tessék csak látni, van az élet, ami bennünk van a bura allatt, ami el - illan s villan? Ha elillant maradt a hulla, vagyis a bura, vagy boritás meg bu, de attól függ, amitül lóg, mert aki teher vót, nincs teher ám, többet, s szép hell jó hell Teherán, ahol farcia, cia cia szija, szija sia sia megjöttem megjöttem volna lánok, czag nem rám vártok? Igaz már egyszer vótam nállatok meg nállatok... s leszakadt az ágyatok ágyatok...ágyuzás közbe?
    Azoknak akik tudják, a nyelvetek nektek végső menedéktek, igy ma is az, lenne, ha lenne bőr rajtunk, vagy a sebbül páncél, jobban illik hozzánk, kik nem innen, nem ebbül a wilágból vannak, ami mondjuk mégis valamira való, csak nem lehet tudnunk, se kitalálni hogy mire való? Akinek nem inge, nem gatyája?
   Tehát menjünk vissza a lehellethez, vagy lélekzethez vagy lélekhez, ami ezek szerint tüzből van, vagy csak pára, ami eloszlik, ha nincs gyökere, ami a másik oldal, vagy tuloldal vagy tul - világok, tehát a nyelvem, meg minden ami él, azzal kapcsolatos nem?
  Na próbaltam valami madárlátta ibolyát bedobbni, lehet alulrul is szagolni, meg lehetne egy lépessel magasabb fensikra vinni a küzdelmet, mig végül, senkinek se lehet nyelve, mert ha egynek nincs, egynekse, se szem, mert szemezünk, s szemet szemért, aztán kattog a kapa, s Pösti vagy? aaaaaaa...hát?
  u.i.: gyertek vissza, nemértem nemértem, sokmindent megértem, de nem tudom megérinteni az agyvelőmet? Persze, mire van a nagybalta szavunk, vagy mivel tisztitnák a kirakatokat, ószlagot?